diumenge, 17 de juny del 2012

#garbí35

 Gots de record de la celebració dels 35 anys | Foto: www.marti6.blogspot.com

I el Garbí en va fer 35!
Ahir el centre de Mataró es va veure envaït per la gent que ens estimem aquest esplai. Va ser un nou moment especial i històric per l'esplai, que amb l'ajuda de monitors i ex-monitors van organitzar una festassa digna d'aniversari.
Tot va començar a la tarda, després de dies i hores de preparació, amb una gimcana oberta a tothom pel centre de la ciutat amb activitats relacionades amb l'esplai. Aquesta va acabar amb un berenar de coca i sucs. Ja amb moltes samarretes de l'aniversari garbitenc vam ballar el flashmob que fa mesos que assagem a l'esplai i que vam mostrar a tothom amb l'energia que ens aporta l'esplai, que n'és molta. Després de ballar, riure i que ens gravessin fent-ho vam descansar una mica.

The Pepote's Band actuant a la #garbí35. | Foto: www.marti6.blogspot.com


Després de sopar vam recordar els moments viscuts al Garbí amb "The Pepote's Band", un grup d'antics monitors de l'esplai que van cantar les cançons que tot garbitenc ha de saber. Tot seguit, i com quan vam celebrar els 30 anys, La Coixinera va animar la festa i ens va fer ballar amb les seves animades cançons i amb la seva versió de la cançó de l'esplai. Per acabar la nit, Yesman DJ's van acabar de fer-nos ballar sense parar amb música de tot tipus.
Això va ser el que va passar segons el programa, que va estar molt bé, però el millor de la festa d'ahir va ser l'esperit garbitenc que va tornar a unir vells amics que feia temps que no veia, tots els que érem allà hi érem per un motiu comú: l'esplai Garbí, molt important per gent que va venir-hi. A més, va ser un dia per unir l'esplai i demostrar què és per nosaltres l'esplai. Tot molt ben preparat amb moltes ganes i afecte i trobades i xerrades improvisades que van amanir el dia convertint-lo en un dia grandíssim.

Monitors/es i ex-monitors/es encenent espelmes | Foto: www.marti6.blogspot.com

Nens i nenes, antics garbitencs i garbitenques, ex-monitors i d'altres que van voler unir-s'hi vam fer dels 35 anys una celebració especial i màgica en la festa major del 2012. Són aquestes les coses que em recorden per què vaig a l'esplai, les que m'animen a seguir-hi amb moltes ganes i a ser viure'l amb un somriure. Ho dic sempre, l'esplai és un estil de vida amb uns valors únics i on hi vius experiències increïbles de la teva vida, on hi coneixes gent, on aprens a créixer, on la por i la vergonya es perden, però sobretot, on hi vius grans moments com els 35.

Ara encara queden Campaments, però no tinc cap dubte de que el setembre hi tornaré, ja per desè curs, a seguir gaudint com només l'esplai sap fer-te gaudir.

m1tv se'n va fer ressò i va entrevistar a dues monitores | Foto: www.marti6.blogspot.com


Samarreta de celebració dels 35 anys.

1 comentari:

Joana ha dit...

La teva cara ja ho deia, ara ho puc llegir, ho vares passar de conya!