diumenge, 28 de gener del 2007

La meva setmana




El dissabte, 27 a l'esplai vam fer el dia de l'amic. Consistia en convidar un amic o dos a compartir una tarda a l'esplai i aixi, animar a la gent a apuntar-s'hi.
Jo vaig convidar dos amics de l'escola que es diuen Lluís i Hug i crec que s'ho varen passar molt bé jugant i fent treballs manuals.
Dilluns i dijous vaig anar al Paradise amb el meu germà gran, en Carles, hi vaig anar per entrenar-me per anar al campionat municipal de natació que serà el dissabte 3 de febrer a la piscina municipal, el qual em te nerviós.
No us vaig explicar que per Nadal el meu hàmster Punky es va morir. Ara a casa estem pensant quina pot ser la propera mascota.
Fins al proper escrit!

diumenge, 14 de gener del 2007

Vacances i tornada a l'escola.

Reales Alcazares



Hola de nou!.
Aquestes vacances han sigut molt divertides: he anat a Sevilla, he pujat a La Giralda (la torre mès famosa de Sevilla), tambè he anat a la Catedral, a la Torre del Oro, hem fet un creuer pel riu Guadalquivir, vam anar a la Cartuja, los Reales Alcazares. Em va cridar molt l'atenció la Plaza de España, aquesta plaça que es molt gran te un espai dedicat a totes i cada una de les provincies d'Espanya, vam pujar al bus turistic i varem gaudir com uns giris.
Aquest dilluns vam tornar a l'escola, desprès de dues setmanes de vacances: tornen els deures, tornen les classes, tornen les mates, peró sobre tot, tornem a veure els amics i les amigues!
Ara no tindrem més festes fins a setmana santa, a l'abril (estic esperant impacient la sortida amb l'esplai, on sempre ens ho passem molt bè!).
Per cert us desitjo a tots/es un feliç 2007.
Per cert, a les llargues cues.... jo estaba ben entretingut!.

Martí de relax